IRT 3000

Sadržaj

DD52R-E-RF pokazivači položaja sa bežičnim prenosom podataka su osvojili nagradu German Design Award 2023

13.02.2023

DD52R-E-RF pokazivači položaja sa bežičnim prenosom podataka su kao „Special Mention“ u kategoriji „Excellent Product Design Industry“ dobili nagradu German Design Award 2023 za izvanredan dizajn.

elesa_ganter_3German Design Award je najvažnija German Design Council nagrada. Poslednjih deset godina ova nagrada je postala jedno od najuvaženijih, međunarodnih takmičenja sa ciljem nagrađivanja inovativnih dizajnerskih projekata i proizvoda. Pobednike bira međunarodni žiri koji čine stručnjaci svih dizajnerskih disciplina, uvek imajući na umu inovaciju i potrebe kupaca određenog tržišta.

Učešće se stiče direktnim pozivom saveta. Savet bira kandidate u oblasti proizvoda i usluga, koji se na izvanredan način ističu na polju estetike, održivosti, funkcionalnosti i dugovečnosti.

DD52R-E-RF pokazivači položaja sa bežičnim prenosom podataka su rezultat ambicioniranog razvojnog postupka i predstavljaju najnoviju inovaciju proizvoda u asortimanu pokazivača položaja kompanije ELESA+GANTER.

elesa_ganter_1elesa_ganter_2

Ponuda obuhvata analogne, digitalne i digitalno-analogne pokazivače položaja kao i pokazivače položaja sa sistemom klatna odn. sistemom za fiksiranje.

Sistem DD52R-E-RF pokazivača položaja obuhvata do 36 elektronskih pokazivača položaja, koji su putem radio frekvencije (RF) povezani sa kontrolnom jedinicom. Pre svega se koriste kada redovno dolazi do promena formata. Skraćivanje vremena opremanja i smanjenje troškova usled kvarova za posledicu imaju porast produktivnosti sistema, očuvanje resursa i rast efikasnosti. Nema kablova za povezivanje, zbog čega je zagađenje životne sredine umanjeno. Zbog jedinstvenih karakteristika, štedi se vreme i izbegavaju se ljudske greške tokom podešavanja u režimu bez papira.

Razvoj novih i inovativnih rešenja i proizvoda za kompaniju ELESA+GANTER predstavlja glavni prioritet. Ova nagrada predstavlja potvrdu našeg nastojanja da novim rešenjima i proizvodima brzo reagujemo na brze promene zahteva tržišta.

Foto: Elesa+Ganter

Više informacija na: elesa-ganter.com

ar©tur 2021